25 Nisan 2013 Perşembe

Bot Savaşları


Bot Savaşları Oyunu ile bol sulu bir oyun oynamaya hazır mısınız? Ne becerikli olduğunuzu kanıtlayın ve bu oyunda patron kimmiş herkese gösterin. Flash oyunlar dünyasındaki birbirinden güzel oyunlar Türkiye'nin en iyi oyun sitesi Oyun Kral  eğlencesiyle karşınızda! Beceri oyunları türünün son zamanların en popüler türünden biri olan Angry Birds oyunları sizi eğlendirmeye devam ediyor. Çek ve bırak yöntemiyle hedefe ateş etmeyi öngören bu oyun yapısı keyifli anlara sebep oluyor. Atış açısı ve gücünü ayarladıktan sonra atışı gerçekleştirmeniz an meselesi. Ne kadar iyi nişancı olduğunuz gösterin! Bu oyun aklınızı başınızdan alacak! Haydi bakalım şimdi ateş zamanı! İyi oyunlar! Harika zaman geçirmeniz için Oyun Kral ile en iyi oyunlar ekranlarınıza geliyor!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ile oynayın 
Bot Savaşları adındaki bu süper beceri oyunu fare ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak silahınızın açısını ve gücünü ayarlayın. Hedefi vurmaya çalışın. Ayrıca bölümlerden sonra çeşitli yükseltmeler veya silahlar alarak atış gücünüzü geliştirebilirsiniz. Dikkatli olun, bölümler sonradan oldukça zorlaşabilmektedir. Keyifli oyunlar dileriz! Oyun Kral en güzel oyunlar denilince akla ilk gelen oyun sitesi!

24 Nisan 2013 Çarşamba

110 İtfaiye



110 İtfaiye Oyunu ile insanları kurtarmak ve alevlerle amansız bir mücadeleye girişmeye ne dersiniz? Ama önce oraya ulaşmak gerekiyor! İtfaiye aracını en hızlı şekilde yangın yerine götürün, insanları kurtarıp yanıgın söndürün! Flash oyunlar dünyasının en başarılı araba oyunları Türkiye'nin bir numaralı oyun sitesi Kral Oyunlar kalitesiyle parmaklarınızın hemen ucunda! Araba oyunları türünün güzel bir örneği olan bu oyunda itfaiye aracını kuş bakışı görüyorsunuz. GTA'nın ilk oyunları oynayanlara buoyun çok tanıdık gelecektir! Müthiş bir heyecan dalgası sizleri bekliyor! Gördüğünüz gibi yine en güzel araba oyunları Oyun Kral Oyunlar  geliyor! İyioyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu klavyenizle oynayın. 
110 İtfaiye adındaki bu harika araba oyunu klavye ile oynanmaktadır. Oyun ile klavyenizin yön tuşlarını kullanarak itfaiyenizi haritada gösterilen yere en hızlı şekilde götürün! Yangını önleyip insanları kurtarın! İyi eğlenceler! En güzel oyunlar Oyun Kral Oyunlar  farkıyla ekranlarınızda!

Korkusuz Kedi



Korkusuz Kedi Oyunu ile pençe atmaya hazır mısınız! Çünkü bu kedi dövüşmeyi çok iyi biliyor! Harika bir dövüş oyunu sizleri bekliyor! Flashoyunlar dünyasının en iyi dövüş oyunları Türkiye'nin en güzel oyun sitesi Kral oyunlar i ile ekranlarınıza gelmeye devam ediyor! Dövüş oyunları türünün güzel bir örneği olan bu oyuna bayılacak ve tekrar tekrar oynamak isteyeceksiniz. Özellikle oynanışı ve oyun atmosferi bakımından dikkat çeken oyun sizlere hoş bir oyun deneyimi sunuyor! Büyük heyecana hazır mısınız? O halde buyrun hemen pençelemeye başlayın! Elbette Oyun Kral oyunlar  farkıyla! İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ile oynayın
Korkusuz Kedi adındaki bu muhteşem macera oyunu fare ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak kedinin patisini kullanın ve dövüşe başlayın. Sol tuşa basılı tutun ve gücünü ayarlayın. Hareket ettirerek vuruşunuzu gerçekleştirin. Kral oyunlar 'nde en güzeloyunlar sizleri bulmaya devam ediyor! İyi eğlenceler!

23 Nisan 2013 Salı

Köpek Yıkama



Köpek Yıkama

Köpek Yıkama Oyunu ile köpek yıkamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Elinize hortumu alın ve açın musluğu su gelsin! İyice kirlenmiş olan bu sevimli köpeği yıkayın ve onun temizlenmesini sağlayın. Flash oyunlardünyasındaki en eğlenceli oyunlar Türkiye'nin en iyi oyun portalı Oyun Kral Oyunlar nde bir araya geliyor! Beceri oyunları türünün güzel bir örneği olan Köpek Yıkama Oyunu size muhteşem dakikalar yaşatırken oyunatmosferiyle de size unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatacak! Oyun  Kral Oyunlar  yine yaptı yapacağını, en iyi oyunları sizlerle buluşturmaya devam ediyor! Haydi şimdi oyun zamanı! İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ve klavyeniz ile oynayın 
Köpek Yıkama adındaki bu eğlenceli beceri oyunu fare ve klavye ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak suyu doğru istediğiniz açıda sıkın. Klavyenizin yukarı yön tuşu ile de karakterinizin üzerinde bulunduğu zemini yükseltin. Böylece uygun bir açıya gelecek ve köpeklere suyu rahatça sıkabileceksiniz. Suyu sıkarken dikkatli olun çünkü su sınırlı miktarda bulunmakta. İyi eğlenceler! En güzel oyunlar için en doğru nokta elbette Oyun  Kral Oyunlar .

22 Nisan 2013 Pazartesi

Öteki Yarı



Öteki Yarım Oyunu ile sıradışı bir serüvene çıkmaya ne dersiniz? Buoyunda bir yerine iki karakteri aynı andan kontrol etmek zorundasınız! Hem de ters yönlerde! İşte zorluk derecesini bir adım daha yukarı taşıyan bu müthiş macera oyunu sizleri bekliyor. Flash oyunlar dünyasının en heyecanlı macera oyunları Türkiye'nin en iyi oyun portalı olan Oyun Kral Oyunlar kalitesiyle bir araya getiriliyor. Şimdi arkanıza yaslanın ve macera oyunları türünün ilginç bir örneği olan bu oyunu oynarken harika vakit geçirin! Özellikle oynanışı ve oyun dinamikleriyle kalitesini ve zorluluğunu konuşturan bu süper macera oyunu şimdi sizin tarafınızdan oynanmayı bekliyor! Unutmayın, Oyun Kral Oyunlar  ile en iyi macera oyunları hep sizinle! Bunu sakın unutmayın. İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu klavyenizle oynayın. 
Öteki Yarım adındaki bu sıradışı türdeki macera oyunu klavye ile oynanmaktadır. Oyun ile klavyenizin yön tuşlarını kullanarak karakterinizi yönetin. Amaç karakteri hedef ulaştırmak fakat bu çok sıradışı bir tarzda olmalı. Oyunda Bşoluk tuşuyla görebileceğiniz zeminler ve s tuşuyla kontrol edebileceğiniz bazı özel nesneler mevcut. Ayrıca sizin tam ters hareketinizi yapan bir kardeşinizi de kendi hedefine ulaştırmanız gerekiyor. En zorlu macera oyunları yine Oyun Kral Oyunlar   arkıyla karşınıza geliyor! İyi eğlenceler

21 Nisan 2013 Pazar

mazon Kızı Giydir Oyunu



Amazon Kızı Giydir

Amazon Kızı Giydir Oyunu ile kızlar Amazon'a gitmeye ne dersiniz? Amazon modası sizi çağırıyor! Flash oyunlar dünyasının en güzel kız oyunları Türkiye'nin en eğlenceli oyun portalı Oyun Kral Oyunlar ile evlerinize konuk oluyor! Kız oyunları türünün en büyük kollarından biri olan giydirmeoyunları oyuncunun tasarım kabiliyetini ortaya çıkarmak üzere geliştirilmiştir. Bu oyunda da moda yeteneğinizi ortaya çıkarma ve kendinizi bu konuda gösterme zamanı geldi! Rengarenk görselleri ve hoş oyun içi animasyonları bu oyuna bayılmamak imkansız. Şimdi arkanıza yaslanın ve Amazon kızını giydirmeye hemen başlayın! Elbette Oyun Kral Oyunlar  farkıyla, en iyi kız oyunları ekranlarınıza geliyor! İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ile oynayın 
Amazon Kızı Giydir adındaki harika kız oyunu fare ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak amazon kızını dilediğiniz gibi giydirin, modayı Amazona taşıyın! Oyun içi ekranında gördüğünüz gibi dilediğini kıyafet ve aksesuarı seçin ve moda bilginizi herkes görsün! OyunKral Oyunlar 'nden en güzel oyunlar daima sizinle! İyi eğlenceler!

20 Nisan 2013 Cumartesi

Elektrik Çocuk



Elektrik Çocuk

Elektrik Çocuk Oyunu ile müthiş bir macera oyunu ekranlarınıza geliyor. Bir kasabayı ateş adam basar ve etrafa kötülük yaymaya başlarsa ne olur? Elbette elektrik çocuk harekete geçer. Peki ya elektrik çocuğa kim yardım edebilir? Elbette siz! Flash oyunlar dünyasının en eğlenceli maceraoyunları, Türkiye'nin lider oyun sitesi Oyun Kral Oyuni ile yine harika saatler sunuyor. Oyunda elektrik çocuğun önünü açarak onun macerasına katılın ve oldukça keyifli vakit geçirmeye hazır olun. Özellikle oyun atmosferi ve dinamikleri bakımından dikkatleri üzerine çeken bu güzel oyuna bayılacaksınız. Çünkü Oyun Kral oyun her zaman en iyi macera oyunlarını ekranlarınıza getiriyor! İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ile oynayın 
Elektrik Çocuk adındaki bu bol elektrikli macera oyunu fare ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak elektrik çocuğun yoluna devam edebilmesi için gereken yerlere tıklayın. Öyle yerlere tıklamalısınız ki elektrik çocuğun önündeki engeller kalkmalı ve onun önü açılmalı. En güzel oyunlar için en doğru adres olan Oyun  Kral Oyun 'nden macera dolu bir oyun daha sizlerle! İyi eğlenceler!

19 Nisan 2013 Cuma

Klasik Tetris



Klasik Tetris

Klasik Tetris Oyunu ile dünyanın en bilinen ve her çağın en popüleroyununu bir kez daha oynamaya ne dersiniz? Üstelik güzel grafik ve animasyonlar eşliğinde! Zeka oyunlarından hoşlanan oyuncularımızın çok seveceği bu klasikleşmiş oyun hayli güzel vakit geçireceğiniz eğlenceli biroyun. Flash oyunlar dünyasının bir numaralı zeka oyunları Türkiye'nin en güncel oyun sitesi Kral Oyunlar ile ekranlarınıza geliyor! Zeka oyunları türünün en seçkin örneklerini bulabileceğiniz bu oyun merkezinde yine güzel bir zeka oyunuyla daha karşı karşıyasınız. Haydi o halde şimdi tetris zamanı! İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu klavyenizle oynayın. 
Klasik Tetris adındaki bu her çağın popüler oyunu klavye ile oynanmaktadır. Oyun ile klavyenizin yön tuşlarıyla blokları kontrol edin ve doğru şekilde zemine yerleştirin. Amaç tüm zemindeki tüm blokları patlatmak. Zemindeki blokların hepsi boşluksuz olarak tek satır oluşturunca patlamaktadır. Oyun Kral Oyunlar ile en güzel oyunlar her zaman sizlerle oluyor! İyi eğlenceler!

18 Nisan 2013 Perşembe

Tuhaf Yaratıklar 2




Tuhaf Yaratıklar 2 Oyunu ile harika ve eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor! Tuhaf yaratıklarda şimdi de kar yağıyor ve oyun çok daha eğlenceli hale geliyor. Yaptığınız yüksek skorun da kaydedildiği oyun sizi arkadaşlarınızla da mücadele içine girmenizi sağlayacak! Zekanızı konuşturun en yüksek skoru siz yapın! Flash oyunlar dünyasının en iyi zeka oyunları Türkiye'nin bir numaralı oyun portalı en Kral Oyunlar kalitesiyle karşınıza getiriliyor. Zekaoyunları türünün güzel bir örneği olan bu oyuna bayılmamak elde değil. Özellikle sevimli animasyonları ve renkleriyle hoş bir oyun atmosferi sunanoyun, siz zeka egzersizi yaparken eğlenceli zaman geçirmenize de olanak sağlamış olacak. Elbette bunlar hepsi en Kral Oyunlar  farkıyla ekranlarınızda oluyor. İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ile oynayın 
Tuhaf Yaratıklar 2 adındaki bu eğlenceli zeka oyunu fare ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak istediğiniz yöne canavarları fırlatın. Fırlattığınız zaman 3 veya daha fazla canavar yan yana gelirse o canavarlar patlar. Oyun amacı tüm oyun alanını yaratıklardan temizlemek! Ayrıca buoyun skorunuzu da kaydedip arkadaşlarınızla yarışmanıza olanak sağlıyor. Oyunda tüm canlarınızı kaybedip oyun bittiğinde yaptığınız en yüksek skor kaydediliyor ve sağ taraftaki bölümde gösteriliyor. Elbette bunun için giriş yapmış olmalısınız. en Kral Oyunlar  yine en güzel oyunlar ile karşınıza çıkmaya devam ediyor!

17 Nisan 2013 Çarşamba

Melek Makyajı



Melek Makyajı

Melek Makyajı Oyunu ile bu sevimli meleğe bir konuda yardım etmek istemez misiniz? Çok güzel kanatları olan bu melek kıza makyaj konusunda yardımcı olun ve ona hoş bir görünüş kazandırın. Kızlar, özellikle tasarım becerisi yüksek olan kızlar tarafından büyük ilgi gören buoyun sizi de etkisi altına alacak! Flash oyunlar dünyasının ben görkemli kızoyunları Türkiye'nin bir numaralı oyun portalı  Kral oyunlar  ile evlerinize konuk oluyor! Kız oyunları türünün çok güzel bir örneği karşınızda! Özellikle görsellerine bayılacaksınız. Tasarım kabiliyetinizi gösterme ve moda zevkinizi ortaya çıkarma zamanı geldi. Haydi bakalım şimdi melek makyajı başlasın! İyi oyunlar!

Bu oyun nasıl oynanır?

Bu oyun nasıl oynanır? Bu oyunu fare ile oynayın 
Melek Makyajı adındaki bu güzel kız oyun fare ile oynanmaktadır. Oyun ile farenizin sol tuşunu kullanarak bu hoş meleğe güzel bir makyaj yapın ve istediğiniz gibi görünmesini sağlayın. Dilediğiniz kıyafet ve aksesuarları da giydirebilirsiniz. Unutmayın bu kural kız oyunları için de geçerli: En güzeloyunlar Oyun  Kral oyunlar 'nde oynanır. İyi eğlenceler!